Verkoopadvies2
Ing. Aschwin Goes (1966)

Na afronding van mijn studie Commercieel Technische Bedrijfskunde (1992) aan de TH Rijswijk (nu Haagse Hogeschool), begon ik als zelfstandige in de automotive. Dit werk doe ik nog steeds. Inmiddels heb ik een berg veelzijdige (internationale) ervaring en kennis over de branche en de laatste wet- en regelgeving. Bovendien ben ik een echte regelaar en houd ik er graag de vaart in, met oog voor detail & kwaliteit.

Mijn klanten weten me te vinden voor inkoop, verkoop, APK, import & export, transport & verschepingen en alles wat komt kijken bij adverteren op het internet en websites voor de automobielbranche. Verder regel ik reparaties & schades, veilingen & lease. Inmiddels verhuur ik mezelf ook als adviseur/consultant aan garagebedrijven, MKB & particulieren. Mijn kennis van autotechniek reikt ver en ik kan veel vertellen over specifieke zwakheden van veel merken, over zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Voor mijn klanten beschik ik over een groot netwerk van garagebedrijven, restaurateurs, demontagebedrijven, onderdelenleveranciers, revisiebedrijven, restylers, reclamebureaus, inbouwers van accessoires, elektronicaspecialisten, transporteurs, automotive media, schadespecialisten, exportkanalen, verschepers en verzekeraars.